JESSICA HAGSTRÖM

Vila i frid Oliver..♥

Publicerad 2013-06-27 22:14:00 i R.I.P, kaninen Oliver,

Trodde inte att du skulle få uppleva varken jul eller nyår 2012, och när du gjorde det så vågade jag aldrig ens tänka tanken att du skulle få fylla år. Men det gjorde du, den 23 juni fyllde du två år, så jag vill även säga grattis i efterskott på din två-årsdag hjärtat..
 
Idag runt 16-tiden fick du den där sprutan som tog dig ifrån mig och jag kan inte ens förklara med ord hur förstörd jag är.. jag saknar dig så det gör ont Oliver, varför skulle just du behöva gå igenom det här? 
 
Jag har även dåligt samvete på grund av det här, men jag vet egentligen inte varför eftersom det var det bästa för dig, det skulle inte vara rättvist att hålla dig vid liv längre, trots att du alltid hade humöret uppe..♥
 
Tack för all tid som vi fick med dig, det har verkligen varit över förväntan.
Önskar såå att jag kunde spola tillbaka tiden så att jag kunde förhindra detta på nåt vis, även om jag vet att det inte var möjligt, för det fanns inget att göra för att förhindra detta tragiska alldeles för tidiga slut..
Jag älskar dig fruktansvärt mycket, mer än någon anar, du betyder så mycket för mig.. att du inte längre finns gör så himla ont i hela mig att jag inte vet hur jag ska hantera det här just nu, det kommer ta lång tid att lyckas smälta den här sorgen, så mycket som jag saknar och älskar dig.♥♥♥♥♥♥♥
 
Sov gott älskling.♥
23/6-11 - 27/6-13.
 

Valls hage.

Publicerad 2013-06-17 13:42:29 i

Tjohej!
 
Kikar in och säger hej och hejdå eftersom det inte blir nåt mer inlägg innan jag drar iväg en vecka till Grekland.'
Ska till Zakynthos, Tsilivi och det ska bli så himla skönt!
 
Har med mig systemkameran och två minneskort, det ena är på 8GB och det andra på 4GB, så det ska väl ändå kunna räcka tycker jag, hihi ;) 
 
blir bildbomb när jag kommer hem!
Här är några bilder från promenaden jag och min pojkvän gjorde igår. :) 
De må vara läskiga, men titta vad fina dom är på bild! 
Även när de vägrar titta in i kameran.. dumma getingar!
Fint. :)
Fin blomma :)
 
Gör väl ett inlägg när jag kommit hem och hunnit kolla igenom bilderna!
 
 

Student 2013!

Publicerad 2013-06-15 13:47:41 i

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!
 
Ungefär så lät det igår :)
För vet ni vad? JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!
Vet ni en till sak? Jag har som sagt världens sämsta dator så jag vet knappt hur bilderna ser ut och jag kan inte fixa till de heller, det är inte ens jag som fotat.. så om bilderna är dåliga kan ni inte skylla på mig! ;) 
Det sägs att jag var en fin student, men jag vet inte jag.. :)
 
Ska säga er att det här bara är ett smakprov på alla vackra och mindre vackra foton jag har på min dator nu, haha! Jösses vilka foton man får när man lånar ut kameran till andra ;) 

Om

Min profilbild

Jessica Hagström

Trevlig tjej från Gävle som brinner för fotografering och djur. Jag fotar mest djur och natur, men även annat intressant.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela