JESSICA HAGSTRÖM

Halloween.

Publicerad 2012-10-28 21:45:47 i

Hejhopp!
 
här var det ganska dött, har inte orkat eller haft något att säga, haha ungefär som vanligt alltså.
det här har iallafall varit en bra helg med halloweenfirande och hockey igår bland annat.
självklart förlorade brynäs, men jag hade inte förväntat mej annat.
 
Halloweenfirandet på kvällen var iallafall rätt okej, blev tråkigt där ett tag när jag blev trött och alla andra pratade i munnen på varandra så man fick huvudvärk och allt, men det var helt okej annars och det roligaste var att alla var utklädda till något och lägenheten va utspökad.
 
har inte så mycket att säga om det men jag kan visa några bilder.
tvingade min bror att knäppa kort eftersom jag tyckte att jag passade i sminket och det svarta håret, haha!
 
lite bilder på hur det såg ut, badkaret var helt klart bäst av allt. ;)
Och jag igen!
provade Luigihatten som min bror hade, för han klädde ut sig till Luigi och min kusin var Mario. ;)
Så jag blev en Luigihäxa.

Körkort!

Publicerad 2012-10-25 21:53:34 i

Hihi nu har jag också körkort, känns helt overkligt! :D
Vet inte ens vad jag ska skriva i detta inlägg egentligen, kände bara att jag var tvungen att blogga om att jag har körkort nu, haha.. Normalt.
 
Har iallafall varit otroligt glad sen dess, inte ens ridningen som gick dåligt p.g.a. helt ofokuserad och ointresserad häst som absolut inte skulle göra som jag ville kunde sabba mitt humör.
 
Helt underbart att jag slipper taxin nu som är otroligt bra på att vara sen, nu kan jag åka själv till skolan och själv bestämma när jag ska åka dit och hem! :D
känner redan nu vilken frihet det är med körkort, så himla underbart! 
nu måste jag bara skaffa mej lite lokalsinne så jag inte åker fel hela tiden... har verkligen INGET lokalsinne och hittar bara till väldigt få ställen här, pinsamt men så himla sant. 
 
3 snabba bilder på tårtan som mamma kom med :) fick även fina blommor!

Fyf*n för parken zoo!

Publicerad 2012-10-18 20:32:08 i åsikter,

Jag har aldrig varit så besviken på en djurpark som jag är nu.
När man är på en djurpark förväntar man sig att man är bland människor som tar bra hand om djuren och verkligen lägger ner sin tid på att göra så dom mår bra. 
Men när man besöker parken zoo i Eskilstuna är det inte alls som man tror!
 
Jag ska absolut inte smutskasta alla som arbetar/arbetat där, jag anklagar mest chefen.
Den där chefen sitter och säger att dem har sålt djur till andra djurparker för att få in nya "bättre" djur, när dom i själva verket har avlivat friska djur som kunde ha varit i livet idag om det inte vore för dessa korkade och hjärtlösa idioter, vilka det nu än var som gått med på detta.
Hon ljuger i TV framför hela landet, vilken människa gör så? Trodde hon verkligen på allvar att hon skulle komma undan med detta? Det är ju bara sjukt!
 
Finner inga ord för hur arg och besviken jag är på den parken, jag som tyckte om det innan jag fick veta detta, jag som så gärna ville åka dit igen bara för att se den lilla söta dvärgflodhästen dom har. Eller ska jag säga hade? Jag vet ju inte vad som har hänt med den lilla söta flodhästen som jag tyckte så mycket om, eller vad som har hänt med alla andra djur, allt jag vet är att dom vita tigrarna som var så vackra som vi såg är döda, om det nu ens var dom tigrarna som vi såg, tänk om dom har avlivat fler tigrar än vi tror?
 
Det här är så otroligt tragiskt, att få reda på en sån här sak som ett ställe som man tyckte om.
Att det här ens förekommer i vårt samhälle är pinsamt, varför ska detta behöva hända? Jag trodde att djur var något värdefullt som man inte bara slösar på som dom har gjort, det är ju för tusan utrotningshotade arter vi snackar om här och människorna slänger djuren i en stor frys som om dom inte vore värda någonting.
Har dom inte ens så lite vett som en människa behöver för att förstå att man inte dödar oskyldiga och friska utrotningshotade arter tycker jag inte heller att dom ska jobba med djuren. Man ska inte avliva friska djur som det finns många av heller, men att avliva utrotningshotade arter "bara för att det inte fanns plats" eller för att "dom inte duger till avel" och så vidare är fan värre ändå.
 
Nej, ner med parken zoo och gör något vettigt och bra med djuren någon annanstans där dom får ha det så bra som det bara går och som dom förtjänar så kanske dom förökar sig, för detta förtjänar inget djur!!
http://www.tv4play.se/program/kalla-fakta?video_id=2229828
Där har ni hela alltihopa som sändes i Kalla fakta.

Om

Min profilbild

Jessica Hagström

Trevlig tjej från Gävle som brinner för fotografering och djur. Jag fotar mest djur och natur, men även annat intressant.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela