JESSICA HAGSTRÖM

Eländigt!

Publicerad 2013-08-27 18:50:00 i katten Lukas,

Min hals har fått något tok för sig de senaste dagarna, jag sitter och hostar och harklar mig och det är inte det lättaste att försöka prata heller för den delen, ibland får jag inte fram ett ljud innan jag harklar mig.
 
Fick precis en hostattack som när man sätter något i halsen, fast nu stack det till i halsen istället, det liksom "retades" och ögat började rinna.. Såg ut som om jag var ledsen, men det är jag inte. ;) 
Känns irriterande i halsen precis hela tiden nu..
 
Men för att prata om nåt annat så har det varit väldigt fint väder ute i några dagar, lite synd att jag är för lat för att åka iväg och fota för jag har en fotoidé som säkert ska kunna bli av inom kort. :) 
 
Den enda vettiga bilden jag kan bjuda på just nu är från igår när jag och pappa var ute med Lukas och vi träffade hans morfar Sisu som bor i porten bredvid. :) 
Sisu var inte så glad över att se barnbarnet.
Som sagt, inte så glad.
Behöver jag säga att våran Lukas är den mörka katten? 

Underhållande!

Publicerad 2013-08-26 12:05:00 i katten Oskar,

Jag har haft Oskar sedan den 30 juni och jag kan inte räkna till alla gånger jag har fått höra att han ser ut som en siames eller korthårig birma, jag kan inte heller räkna till alla gånger det har lett till en diskussion om hur han kunde bli till, när hans mamma är brunspräcklig.
 
Det är lite roligt att så väldigt många tror att han är en siames, när han är en huskatt. ;)
Liten Oskar :) 
Väldigt liten Oskar med syskon och deras biologiska mamma Willimina på Gefle katthem. :) 
Oskar nu :)
 
Rastypiska siameser har ju sina snea mörkblå ögon, stora öron och långa nos. Jag tycker inte ens att Oskar är det minsta lik en rastypisk siames, han är väldigt mycket finare.
Men visst ser han ut att kunna ha siames i sig, lite grann bara. Eller birma.

Trevlig dag idag!

Publicerad 2013-08-15 20:55:00 i fotografering - djur, hästar&ridning, katten Lukas,

Började dagen med att åka till travhästen Helios du gull som min mamma är delägare i.
När jag kom hem därifrån hann jag bara sätta mig i sängen och knappt kolla på alla bilder innan Lukas ville gå ut, så det var bara att pallra sig ut med honom om man inte vill höra en massa jamande hur länge som helst. :)
 
Tog med mig kameran när jag gick ut med honom också för jag tänkte att det kunde vara lite roligt med nya bilder på katten, men det var lättare sagt än gjort. Han är nämligen en sån där katt som kommer fram och ska gosa när man hukar sig och ska ner i samma höjd som han är för att få bäst bilder. Han är även en sån där katt som gärna tittar bort eller springer iväg när han vet att jag håller kameran riktad mot honom.
Men efter 3 år här borde han ha lärt sig att man inte kommer undan förrän jag har fått minst en bra bild. ;) 
 
Vi börjar med Helios du gull som käkar hö.
Den här hästen är SÅ himla vacker.♥
 
Och en bild på Lukas som njuter i gräset.
Underbara katt!♥
 

Om

Min profilbild

Jessica Hagström

Trevlig tjej från Gävle som brinner för fotografering och djur. Jag fotar mest djur och natur, men även annat intressant.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela