JESSICA HAGSTRÖM

Gefle katthem.

Publicerad 2013-07-30 23:33:16 i

Det här är ett annorlunda inlägg med syfte att försöka hjälpa Gefle katthem.
 
Jag är själv volontär där och det är även min mamma.
Oskar, Dixie och Jonna är därifrån.
 
Nu är det som så att Gefle katthem tyvärr har fullt med katter och kan inte ta in fler hemlösa katter eller kattungar förrän katter som redan finns där lämnar sina platser till andra behövande katter.
 
Därför vill jag be alla som bor i närheten av Gävle eller vet någon som bor här i närheten som skulle vilja adoptera en kissemisse att dela med sig av det här, visa att vi finns!
Vi har allt - stora, små, hanar, honor, unga, äldre, blyga, icke blyga, keliga, knäkatter, icke knäkatter, innekatter och katter som vill vara både inne och ute - svart, svartvit, sköldpaddsfärgad, rödvit, gråvit, grå, långhåriga, korthåriga, en enögd, vit, brunspräcklig m.m. - Något som passar alla! 
 
Man gör en god gärning genom att adoptera en hemlös katt, istället för att uppmuntra oseriös avel och köpa en katt från en privatperson. Det finns för många hemlösa katter i Sverige för att vi ska kunna acceptera att all den här oseriösa aveln existerar av huskatter. 
 
Därför föredrar jag folk som adopterar från katthem framför folk som väljer att köpa av privatpersoner som knappast kan tänka på katternas bästa när de bara gör situationen värre genom att låta sina huskatter producera ännu fler huskatter.
 
Det jag ville få fram av det här inlägget är att ni hemskt jättegärna får tipsa om att vi finns och behöver folk som adopterar katter, annars kan inte vi hjälpa fler hemlösa katter.
 

Om

Min profilbild

Jessica Hagström

Trevlig tjej från Gävle som brinner för fotografering och djur. Jag fotar mest djur och natur, men även annat intressant.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela