JESSICA HAGSTRÖM

Vår - bara positivt!

Publicerad 2013-04-23 16:35:05 i fotografering - natur,

Mja, nu är det väl ändå vår här också vill jag påstå, det tog bara väldigt lång tid innan Gävle fick någon vår. 
 
Jag är väldigt glad över att det äntligen är vår iallafall, humöret blir genast mycket bättre än vad det har varit hela vintern, för då är man sur för att man jämt fryser och för att det inte går att vara ute utan att frysa ihjäl, plus att det alltid är så himla mörkt och tråkigt på vintern..
 
Men nu på våren är det ljust hela dagarna, det blir bara varmare och man kan börja plocka fram alla lättare ytterkläder igen, det känns så himla underbart, tycker ni inte det?!
 
Dessutom kan man ta ut Lukas på promenad oftare, då blir han en glad katt!
Som om inte det vore nog, kan man börja selträna Jonna så att hon också kan få följa med oss ut i sommar, hon verkar väldigt nyfiken på vad som finns utanför ytterdörren. ;) Om hon mot förmodan inte skulle vänja sig vid sele, så kommer vi kunna ha balkongen öppen mer & mer nu för varje gång det blir varmare, så hon kommer kunna bo där ute om hon skulle vilja det. 
 
En annan positiv grej med vår och sommar är såklart att man fotar mer, för nu slipper man ha händer som fryser till is så fort man råkar ta upp kameran för att knäppa en bild, plus att nu finns det väldigt mycket fler grejer utomhus som kan bli fin på bild, som knopp, blommor, fåglar, humlor osv...
Det innebär att det kommer bli mer uppdatering här på bloggen.
 
Alltså, vår och sommar finns det verkligen ingenting negativt med, bara massa positivt.
Fotade dessa bilder i hemlingby för nån dag sedan. Månen har väl inget med vår att göra, tyckte bara det var kul att den var framme när det fortfarande var ganska ljust. :) 
 

Kommentarer

Postat av: ♫♪ sandra

Publicerad 2013-04-23 21:14:33

fina bilder

Postat av: Susanna

Publicerad 2013-04-24 09:54:34

Håller med om att det är skönt med vår, har ju hittat några blåsippor att fota än så länge. Hoppas på att det blir grönare snart dock så att det kommer ännu mer :D

sv: Åh lyx! Själv brukar jag behöva använda mitt teleobjektiv och stå en bit på avstånd så att de inte märker mig, haha!

Postat av: Sara - Hold on be strong

Publicerad 2013-04-24 16:54:05

Fina bilder!!
sv: jaa visst :D
kram

Postat av: MADDISENJ.SE

Publicerad 2013-04-26 12:14:03

Älskar att våren är på gång :D

Postat av: louise

Publicerad 2013-04-26 15:14:04

Så skönt med vår! :D

Postat av: Mathilde

Publicerad 2013-04-27 11:02:47

SV: Det är ingen fara, jag är inte heller så snabb på att svara, det blir så ibland. Man har massa andra saker att göra. =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica Hagström

Trevlig tjej från Gävle som brinner för fotografering och djur. Jag fotar mest djur och natur, men även annat intressant.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela